menu close menu

Cum sa faci sprancenele sa iti creasca la loc

Cel mai probabil orice femeie a avut un episod in viata sa in care a decis sa isi ia “soarta in propriile maini” si sa se penseze singura.

Si mai probabil decat atat, in urma acestui episod curajos majoritatea s-au ales cu niste forme subtiri pe fata, foarte greu de numit “sprancene”.

Aceste femei sunt cele care inca incearca, in ziua de azi, cu ajutorul profesionistilor, sa repare greseala facuta atunci.

Venim in ajutorul acestora, dar si al altor persoane care vor sa isi faca sprancenele sa creasca mai mult, cu 3 sfaturi foarte utile:

 

  • Stai departe de penseta si de forfecuta. Cea mai buna regula pentru pentru a-ti recupera sprancenele este sa uiti ca ai o penseta. Pentru cel putin 6 saptamani pur si simplu lasa-le sa creasca. Dupa aceasta perioada, un profesionist poate lucra cu adevarat la repararea formei lor. Daca intre sedintele cu acesta pensezi macar un fir, cel mai probabil nu vei sti cand sa te opresti si “o vei comite” din nou! Acelasi principiu de aplica si in cazul tunsului – lasa-le sa creasca si macar acum da-i voie profesionistului sa te ajute!
  • Foloseste substante care ajuta la cresterea lor. Daca ti se pare ca sprancenele tale pur si simplu nu mai cresc, incearca sa aplici niste ulei de ricin pe ele. Aplica-l in fiecare seara pe pielea curata si piaptana sprancenele pentru ca uleiul sa intre in pielea din zona respectiva. Peste in jur de 4 saptamani vei incepe sa vezi rezultatele mult dorite.
  • Prefa-te. Cu alte cuvinte, prefa-te ca sprancenele tale au o anumita forma – folosind machiaj. Sugeram ca modul in care iti conturezi sprancenele sa nu fie in stilul marker-ului – ele trebuie sa arate, totusi, natural pentru a-ti armoniza chipul si trasaturile. Asa ca nu exagera cu fardul. Dupa ce il aplici, foloseste un gel de fixare a firelor de sprancene, pentru a nu fi atat de evident ca esti in perioada de “crestere” a lor.

Sfatul bonus si probabil cel mai important – consultati intotdeauna un specialist in ale cosmeticii pentru a rezolva astfel de probleme. Chiar daca vi se pare ca e usor sa va ocupati de ceva de acest tip, specialistul in cosmetica va poate privi trasaturile in ansamblu si va poate sugera o forma ce va avantajeaza cu adevarat!

30-03-16 | 0 comments | in Blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Afla primul de ofertele Deea Salon

Urmareste-ne pe Facebook

Da-ne “Like”