menu close menu

De ce au si barbatii nevoie de manichiura?

Daca ai impresia ca manichiura este doar pentru femei, te inseli. Barbatii au, de asemenea, nevoia ca unghiile si mainile lor sa fie ingrijite corespunzator, nu doar femeile. Nu vorbim despre unghii cu gel si French tips; doar niste unghii curate.

Atentia fata de maini si unghii este esentiala pentru a avea un look in totalitate profesional. Fie ca mentioneaza asta sau nu, oamenii iti observa mainile, asa ca e foarte important sa te asiguri ca sunt intotdeauna prezentabile. O vizita la salonul de infrumusetare poate nu numai sa te alerteze in legatura cu posibile probleme de sanatate (fungus, infectii etc.), dar si sa te ajute sa renunti la anumite obiceiuri daunatoare (daca, de exemplu, iti rozi unghiile).

“Tehnicienii sunt instruiti sa recunoasca posibile tipuri de fungus si alte infectii ale unghiilor si te vor sfatui (NU si trata) in legatura cu o vizita la doctor. Ei te vor ajuta si daca iti rozi unghiile sau cuticulele.”, ne spune Dr. David E. Bank, dermatolog certificat si profesor de dermatologie la Columbia Presbyterian Medical Center.

Felul in care ai grija de mainile tale spune multe si despre cum iti ingrijesti restul corpului. Depinzand de situatie, niste unghii neingrijite pot fi un mare dezavantaj si te pot face chiar sa pierzi oportunitati importante.

“Ingrijirea personala trebuie sa depaseasca ocazionalul barbierit, trebuie sa fie o preocupare din cap pana in picioare. In functie de industria in care un barbat actioneaza, mainile lui pot fi la vedere tot timpul, astfel ca modul in care arata acestea poate fi crucial pentru diverse afaceri pe care le incheie – e vorba de imaginea sa, pana la urma. Pentru barbatii care nu stau cu mainile la vedere tot timpul, este foarte important totusi sa isi ingrijeasca unghiile – ele pot da detalii despre starea sa de sanatate.”, adauga specialistul in dermatologie.
Daca inca nu te simti in totalitate confortabil cu ideea de a merge la salon, nu iti face griji! Deea Salon este in totalitate “male-friendly”. Noi nu discriminam pe nimeni, asa ca majoritatea serviciilor nu sunt disponibile doar pentru femei, ci si pentru barbati.

25-03-16 | 0 comments | in Blog

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Afla primul de ofertele Deea Salon

Urmareste-ne pe Facebook

Da-ne “Like”